srpski
magyar
english
Ad astra per aspera.
Nagy Dénes - személyes honlap (informatikával)

Rólam

Ez vagyok én. Hogy repül az idő...!
Tanulmányaim
Iskola Helység Iskolaév Szakképesítés
Mihajlo Pupin Műszaki Egyetem Nagybecskerek 2014/15 - 2015/16 mester informatika tanár és műszaki tanár
Mihajlo Pupin Műszaki Egyetem Nagybecskerek 2005/06 - 2007/08 infomatika tanár
Epítőipari Egyetem-Főiskola Szabadka 1982/83 - 1985/86 építészmérnök
Lazar Nešić Középfokú Szakirányú Oktatási-Nevelési Szervezet Szabadka 1979/80 - 1980/81 műszaki rajzoló, vízépítészeti szakmunkás-technikus
Testvériség-Egység Egységes Oktatási-Nevelési Középiskola Topolya 1977/78 - 1978/79  
Csáki Lajos Elemi Iskola Topolya 1969/70 - 1976/77  
Mihajlo Pupin Műszaki Egyetem (2017)
A körülmények úgy hozták, hogy még egy tantárgyhoz meg kellett szereznem a képesítést, ez pedig a műszaki oktatás lett. Újra beíratkoztam az egyetem mesterfokozatára, ahol ez 2 év alatt, 4 különbözeti és 10 rendes vizsga letevése után sikerült is.
Mihajlo Pupin Műszaki Egyetem (2009)
Mivel informatikatanárként kezdtem dolgozni (a 2003/2004-es tanévben), szükség mutatkozott továbbképzésre. A szakmai dolgokban nem volt gond, mivel 1987 óta tevékenykedek az informatika területén. Az ember természetesen az élete végéig tanulja a saját szakmáját is, de itt volt a pedagógia, didaktika, metodika és pszihológia területe is, amelyek tanulmányozása szintén jól jött. Az előző főiskoláról elismertek 4 vizsgát, tehát "csak" 35 maradt lerakni. Ez 3 év alatt meg is történt. Ha valakit érdekelnek az ilyen dolgok, íme az egyetem honlapja.
Építőipari Egyetem
Még nagyobb önállóság. Egy hónappal a kezdet után az utazás lehetetlensége miatt albérlő lettem egy egyetemista kollégámmal. Nagyon jo barátok lettünk.
Tanultunk, majdnem minden héten megjártuk az összes mozit (abban az időben még 4 volt), szégyenlősen megnéztük a lányokat is - és sorra raktuk a vizsgákat. Azok voltak a szép napok még az időszakos nehézségek ellenére is. További Információk az  egyetem honlapjan. Persze nem rólam...
Ebben az időben láttam életemben először számítógépet, méghozzá a híres ZX Spectrum -ot. Emlékszik még rá valaki?
Ekkor láttam elöször PC-t is. Egyik egyetemista kolléga használta a tanulásban. Ha jól emlékszem Schneider márkájú volt. Nem is sejtettem, hogy későbbi életemben mekkora szerepet fognak majd játszani a számítógépek.
Lazar Nešić Középiskola
További nehézségek. Mindennapos utazások Szabadkára. A társaság nagyon jó volt - egész Vajdaságból. Alkalmazkodás a nagyobb önállósághoz. Osztályfőnök: Kis Sándor.
Régi kedves osztálytársak, hol vagytok?
Testvériség-Egység Középiskola
Első nehézségek. Gondok voltak a német nyelvvel, de legyűrtem őket. Viszont igaz, hogy az elején jöttek a kettesek-hármasok! Osztályfőnökeim: Harangozó Varga Lídia és Kisimre Tibor.
Csáki Lajos elemi Iskola
Elemi iskola - egyszeri és megismételhetetlen! Az ember először lép a gondtalan gyerekkorból a kötelességek világába. Osztályfőnökeim azokból az időkből: Aleksić Zsuzsanna, Hunyadi Gizella, Stefanović Ilona, Bese Béla. Tanultunk, gyerekcsínyeket csináltunk, az órák sokszor túl hosszúnak tűntek. Érdekes, most tanárként szinte minden óra túl rövidnek tűnik!
Mikor találkozunk?
LÁTOGATÓK
 
AmazingCounters.com
IDŐJÁRÁS
BAČKA TOPOLA
IMPRESSUM
Tervezés és karbantartás: Nagy Dénes, 2019
KÖVESSEN
WYSIWYG Web Builder